表示項目はありません。

ありがとう、歌島!!

記事画像1 記事画像2 記事画像3
パトリック先生から写真の送信がありましたので、掲載内容を変更しました。

Hello, everyone!

How are you?

This is going to be my last post as an English teacher at Utajima Junior High School (歌島中学校), Utajima Elementary School (歌島小学校), Mitejima Elementary School (御幣島諸学校), Nozato Elementary School (野里小学校), Kashiwazato Elementary School (柏里小学校) and Kamino Elementary School (香蓑小学校).

I had a great time teaching you during my three years in the area. It was a lot of fun! I wish everyone nothing but the best and I hope you all do well in the next school year and in the future! I will be teaching at different schools in Osaka City, but I will never forget the times I taught here.

This is NOT a good-bye, but it is more of a "See you later!". Chances are you will see me in the area, so feel free to say hello! Hopefully, we will meet again sooner rather than later!

Take care for now! And remember...

CANADA #1!!! ;-)

Until next time!

- Patrick