4月18日(金)学校給食
- 公開日
- 2025/04/18
- 更新日
- 2025/04/18
お知らせ
本日の給食のメニューは煮込みハンバーグ、コーンスープ、豆こんぶという人気メニューでした。煮込みハンバーグは肉厚でとてもジューシー、ソースもよく肉の脂が溶けていてとても美味でした。コーンスープはスープにコーンの甘味が加わり、味に深みが出ていました。豆こんぶは大豆の素材の味に昆布のしょっぱさがとてもよく合っていました。
Today's school lunch menu was a popular dish: stewed hamburger steak, corn soup, and soybean kelp. The stewed hamburger steak was thick and very juicy, and the sauce was good, with the fat from the meat melting away, making it very delicious. The corn soup had a deep flavor, with the sweetness of the corn added to the soup. The soybean kelp went very well with the saltiness of the kelp.