学校日記

6月24日(火)給食献立

公開日
2025/06/25
更新日
2025/06/25

お知らせ

サーモンフライ、豆乳スープ、キャベツのゆずドレッシング

サーモンフライはサクサクで、サーモンの肉汁がじゅわっと口いっぱいに広がる一品でした。豆乳スープは具沢山でスープのうま味とクリーミーな豆乳の風味が合わさって不思議な味わいとなっていました。キャベツのゆずドレッシングはキャベツはシャキシャキでドレッシングの酸味とゆずの風味がありました。

Fried Salmon, Soy Milk Soup, and Cabbage with Yuzu Dressing

The fried salmon was crispy on the outside, and the juicy salmon flavor spread throughout the mouth with every bite. The soy milk soup was filled with ingredients, and the combination of the soup’s rich savory taste and the creamy flavor of the soy milk created a unique and intriguing flavor. The cabbage with yuzu dressing had a nice crunch, and the dressing offered a pleasant tartness and the refreshing aroma of yuzu.