7月7日(月)給食献立
- 公開日
- 2025/07/07
- 更新日
- 2025/07/07
お知らせ
豚肉と野菜の煮物、ひじき豆、ささみとキャベツのごまみそ焼き
豚肉と野菜の煮物は豚肉は柔らかく、スープのうま味が効いていました。ひじき豆は大豆は歯ごたえがあり、ほのかな塩味がありました。ささみとキャベツのごまみそ焼きはキャベツはシャキシャキ、ごまの風味が香る一品でした。
うま味と風味が効いた給食でした。
Braised Pork and Vegetables, Hijiki Beans, and Sesame Miso Chicken with Cabbage
The braised pork and vegetables featured tender pork and a broth full of rich, savory flavor. The hijiki beans had firm soybeans with a subtle salty taste. The sesame miso chicken with cabbage offered crisp cabbage and a fragrant sesame aroma.
It was a school lunch full of satisfying and well-balanced flavors.