学校日記

11月13日(木)給食献立

公開日
2025/11/13
更新日
2025/11/13

お知らせ

ミニコッペパン、牛乳、ウインナーときのこの和風スパゲッティー、焼きツナキャベツ、固形チーズ

ウインナーときのこの和風スパゲッティーはパスタにきのこのうま味がよく絡んでいました。焼きツナキャベツはキャベツはシャキシャキで、ツナの塩味が程よく合わさっていました。固形チーズはなめらかでクリーミーな味でした。

Mini bread roll, milk, sausage and mushroom Japanese-style spaghetti, stir-fried tuna with cabbage, and hard cheese.

The sausage and mushroom Japanese-style spaghetti had the mushroom flavor well blended into the pasta. The stir-fried tuna with cabbage had crisp cabbage, and the saltiness of the tuna was nicely balanced. The hard cheese was smooth and creamy in taste.