学校日記

11月19日(水)給食献立

公開日
2025/11/19
更新日
2025/11/19

お知らせ

ご飯、牛乳、豚肉のコチュジャン炒め、鶏肉と春雨のスープ、きゅうりのナムル

豚肉のコチュジャン炒めは豚肉は柔らかく、コチュジャンの辛味がありました。鶏肉の春雨のスープは鶏肉とスープのうま味がよく効いていました。キュウリのナムルはキュウリはシャキシャキで味はあっさりしていました。

韓国風の献立でした。

Rice, milk, stir-fried pork with gochujang, chicken and glass-noodle soup, cucumber namul.
The stir-fried pork with gochujang had tender pork and a nice spicy kick from the gochujang.
The chicken and glass-noodle soup had a rich umami flavor from both the chicken and the broth.
The cucumber namul had a crisp texture with a light, refreshing taste.
It was a Korean-style meal.