12月3日(水)給食献立
- 公開日
- 2025/12/03
- 更新日
- 2025/12/03
お知らせ
コッペパン、牛乳、豚肉のオイスターソース焼き、中華スープ、チンゲンサイともやしの中華和え、イチゴジャム
豚肉にオイスターソースの塩味に、しょうがの辛味があり、バンとよく合っていました。中華スープは具沢山でスープのうま味が効いていました。チンゲンサイともやしの中華和えは野菜はシャキシャキしていて、すこし酸味がありました。
中華風給食献立でした。
Bread roll, milk, pork with oyster sauce, Chinese-style soup,
bok choy and bean sprout Chinese-style salad, strawberry jam
The pork had the salty flavor of oyster sauce with a hint of ginger spice,
and it paired well with the bread.
The Chinese-style soup was full of ingredients, and the savory broth was rich and flavorful.
The bok choy and bean sprout salad had a nice crunchy texture with a slight tanginess.
It was a Chinese-style school lunch menu.