4月21日(月)給食献立
- 公開日
- 2025/04/22
- 更新日
- 2025/04/22
お知らせ
鶏肉とジャガイモの煮物、あつあげの醤油ダレかけ、紅ざけそぼろ
鶏肉とジャガイモの煮物は鶏肉は柔らかく、じゃがいもはホクホクで野菜がたくさん入っていました。あつあげの醤油ダレかけはあつあげは厚く、甘じょっぱい醤油たれで御飯がよく進みました。紅鮭そぼろはサケの風味に程よい塩味がありました。
Simmered chicken and potatoes, deep-fried tofu with soy sauce, minced sockeye salmon
The simmered chicken and potatoes had tender chicken, fluffy potatoes, and lots of vegetables. The deep-fried tofu with soy sauce was thick and went well with rice, with a sweet and salty soy sauce. The minced sockeye salmon had a salmon flavor with just the right amount of saltiness.