7月3日(木)給食献立
- 公開日
- 2025/07/03
- 更新日
- 2025/07/03
お知らせ
牛丼、もやしとピーマンのごま炒め、大福豆の煮物
牛丼は御飯に出汁と牛肉のうま味がしみ込んでいました。もやしとピーマンのごま炒めは野菜はシャキシャキ、ごまの風味も効いていてあっさりしていました。大福豆の煮物は柔らかく、甘味がありました。
素材の味が活かされたメニューでした。
Beef Bowl, Stir-Fried Bean Sprouts and Green Peppers with Sesame, and Simmered Daifuku Beans
The beef bowl featured rice soaked with the rich, savory flavor of beef and broth. The stir-fried bean sprouts and green peppers were crisp, with a light and fragrant sesame aroma. The simmered daifuku beans were soft and pleasantly sweet.
It was a well-balanced meal that highlighted the natural flavors of each ingredient.